Черно море с първо ново попълнение, договори португалец

185

Черно море си осигури първо попълнение през летния трансферен прозорец. Моряците привличат 22-годишния португалец Жордао Кардосо, който играе като крило, съобщава авторитетното местно издание „А Бола“.

В информацията се съобщава, че след няколко седмици на преговори мениджърът на футболиста Нуно Кореа е постигнал споразумение с ръководството на варненския клуб. Жордао пристига във Варна в събота, след което ще премине медицински прегледи и ще подпише договор за 2 години с Черно море.

Сватбата е най-красивият празник! Фотостудио “Класик” ще запечата моментите от най-щастливия Ви ден

Футболистът е роден на 14 октомври 1996 г. във Виана до Кастело. Висок е 173 см. През сезон 2015/16 дебютира в мъжкия футбол с екипа на Вианензе в местната трета лига, като записва 26 мача с 3 гола. През следващата година играе в друг клуб от трета лига – Мирандела (33 мача с 4 гола). През сезон 2017/18 се подвизава в Кипър, където защитава цветовете на Докса Катокопия и АСИЛ Лиси. През миналото лято се завръща в родината си и подписва с Бенфика Кастело Бранко. През сезон 2018/19 има 29 мача и 3 попадения за този клуб.