Хотел „Елеганс“ в центъра на Варна – уникално място за бизнес пътуване или семейна почивка на най-достъпните цени

340

Ако търсите топли вечери в уютна и комфортна обстановка за вашето бизнес пътуване или кратка почивка през дългите зимни дни, Хотел „Елеганс“ ще ви предложи именно това. Местоположението му е в сърцето на Варна – само на 100 метра от ЖП гара, на 200 м от централната улица на града и на 500 метра от Морската градина, басейн „Приморски“ и обновената Морска гара, където можете да посетите прекрасни ресторанти за хранене и култови нощни заведения.

Хотелът се намира на тиха уличка и разполага с централен климатик, Wi-Fi, LAN интернет със скорост 80 мегабайта във всяка една точка, което ще улесни комуникацията Ви.

Стаите са просторни  и всяка от тях разполага с хладилник, телевизор, сейф за ценности, вана и кана за кафе и чай.

Ако сте дошли за релакс, той ще бъде пълен, тъй като в апартаментите има сауна, от която да се възползвате срещу допълнително заплащане.

В хотела може да се насладите на закуска по желание и 60 вида кафе от пет кафемашини. Сред тях са водещи марки като Malongo, Lavazza, Dolcegusto, Nescafe и други.


За приятно начало на деня ви има домашни сладкиши по оригинална италианска рецепта, а на вечеря можете да изпиете чаша ароматно вино.


Хотел „Елеганс“ се намира в близост до много административни и бизнес сгради, митнически агенции, важни културни обекти, сред които Римските терми и Археологическия музей, намиращи се на няколко крачки, казина, игрални зали и заведения от всякакъв тип – кафенета, ресторанти, механи, клубове и дискотеки.

Престоят в хотела е на изгодни и достъпни цени, а позитивните коментари и оценки от клиентите са гаранция за предлаганите услуги. Свържете се с нас по телефона и ние ще ви предложим добри оферти и отстъпки при дълготраен престой. „Елеганс“ организира сватби, ергенски и момински партита, както и оказва съдействие за такси, екскурзии, трансфери, рентакар и др.

За контакти:
Варна, ул. „Габрово“ 24
Телефон за резервации: 0878 767449
Хотел „Елеганс“ във фейсбук
Email: hotel@elegance-varna.com
www.elegance-varna.com

* реклама