Fullmax спечели турнира Region Cup на АМФЛ-Варна (СНИМКИ)

18

Fullmax спечели турнира Region Cup, организиран от Аматьорската минифутболна лига-Варна. Надпреварата предложи доста оспорвани двубои, като 16-те отбора вкараха общо 250 гола в 32-та двубоя.

Финалът днес бе спечелен с 4:2 срещу МФК Черно море. В спора за третото място пък Порто-Ди-Ес надигра Автосервиз „Тандем“ с 4:1.

Отборите получиха своите купи и медали на специална церемони след края на финалната среща на терените за минифутбол на Спортен комплекс „Спартак“.

Организаторите по традиция раздадоха и няколко индивидуални награди. Най-добър вратар е Георги Дончев от Черно море, голмайстор на турнира е Десислав Дяков от Валекс-Бенита с 10 попадения, а MVP е Галин Димитров от състава на шампионите.

АМФЛ-Варна стартира записванията за втората си лятна купа, която ще носи името WinBet CUP 2023. Записването ще е до 28 юли, а жребият е ден по-късно.

Двубоите започват на 1 август, като регламентът предвижда групова фаза според броя записали се отбори. Срещите ще се провеждат вторник, четвъртък и петък. Записването може да стане на телефон 0886747777. Предвидени са купи, медали и тениски за призьорите.