6 от 6 за Черно море, Порто и TNT в АМФЛ-Варна

24
С пълен актив от 18 точки след шестия кръг на турнирите на Аматьорската минифутболна лига-Варна са три отбора. Други също не са загубили досега точка, но са играли по-малко двубои. Срещите се проведоха през изминалата седмица на терените за минифутбол на Спортен комплекс „Спартак“.
Premier лига
Група А
МФК Черно море записа шеста поредна победа, като в мач от шестия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна надигра с 8:3 Red Partners. С цели пет попадения блесна Симеонов, с което си заслужи да бъде избран за Играч на мача, а останалите – Кузманов, Чете и Желязков. Колето, Пантелеев и Кардашев отбелязаха за „червените“.
ФК Флотски Арсенал се поздрави с четвърта поредна победа, след като излъга Fullmax с 4:3, въпреки че изоставаше първо с 0:2, а после и с 2:3. Цачев бе избран за Играч на мача, заради двата си гола, а останалите реализатори също не са изненадващи – Паци и МИРЧЕВ. За съперника вкараха Жилчук (2) и Петров.
Монтана 2 би АМФК Лудата Банда с 8:5. Yonchev 9 бе избран за най-добър в двубоя заради четирите си хола, хеттрик добави Адвоката, а веднъж се разписа Станчев. За загубилия тим отбелязаха Стоянов (2), Петков, Мишо и Цецо.
Група Б
Порто-Ди Ес продължава да мачка в Premier лигата на АМФЛ-Варна, като в шестия кръг разби Castalia с 12:0. Коцето бе над всички и с четирите си гола стана Играч на мача. Пецата се отчете с хеттрик, Петев добави две попадения, а Джамбазов, Колеца и Младенов – по едно.
МФК Балерини удари Атлетик Провадия с 8:2. Гайдарджиев, Николов и Загоров се разписаха по два пъти, а Монката и Монев – по веднъж. За провадийци вкараха Коев и Кунчев. Гайдарджиев получи приза за №1 в срещата.
МФК Монтана постигна четвъртата си победа, като удари Весело село с 12:3. Илиян Димов-Калкана заби хеттрик и бе избран за Играч на мача, по два пъти точни бяха Мечката, Андонов и Вълев, а веднъж – Адвоката. За съперника реализираха Кожухаров (2) и Господинов.
След три поредни поражения Дебелият балет се завърна на победния път, надигравайки с 1:0 iGaming. Единственото попадение вкара Василев, който грабна и приза за най-добър в срещата.
Лига 1
Група А
Лудогорец-Доброплодно нанесе първа загуба на Eurotex Boys, надделявайки с 6:2. Данков заби хеттрик и заслужи приза за най-добър в двубоя, Петков се разписа два пъти, а Димитров – веднъж. За загубилия тим вкараха Джибрата и Нинджагото.
В отложен мач от петия кръг пък Пластхим (Аксаково) и Eurotex Boys направиха 2:2. Минчо се разписа два пъти за аксаковци, а за „момчетата“ реализираха Джибрата и Димитров. Петров от Пластхим бе определен за най-добър в срещата.
УВСК ВВМУ надигра Искра със 7:3. Императора, Димака и Кирчо забиха по две попадения, а едно добави Павлов. За съперника това сториха Иво, Динчаров и Илиев. Кирчо стана играч на двубоя.
Група Б
MFK TNT – ZARAFA  вече е с пълен актив от 18 точки след успех над МЕТРО Варна с 14:8. Над всички с шест попадения бе Ангелов, който стана №1 в двубоя. По два пъти се разписаха Методиев, Бончев и дани, а по веднъж – Весо и Добрев. За загубилия тим отбелязаха Петров (3), Славов (2) и Георгиев.
Вино и Мезе излъга с 8:6 Малките титани. Димитров блесна с хеттрик и бе определен за №1 в сблъсъка. Вълев и Енчев реализираха по два пъти, а веднъж това стори – Дянков. За загубилия тим над всички бе Георгиев с пет гола, а един добави Радо.
The Unity се справи с Десант със 7:2. Пенев се разписа два пъти и стана №1 в двубоя, също толкова вкара Панайотов, а по един – Iniesta, Асад и Цанев. За „десантчиците“ отбелязаха Николов и Василев.
DevLabs би със 7:1 Спейс Тийм. Четири пъти се разписа Добрев (Играч на мача), два пъти това стори Панчев, а веднъж – Гого. За „космонавтите“ реализира Букоев.
Лига 2
АМФК Лудата банда 2 постигна победа и в петия си мач в Лига 2 – с 9:5 срещу Локдаун. Ицо бе над всички с четирите си попадения и стана Играч на мача, а останалите вкараха Недев (2), Димов (2) и Замера. За „заключените“ се разписаха МартиПарти (2), Маринов (2) и Иванов.
ФК Горното би с 8:6 Атлетико Варна. Алекс стана №1 в срещата с четирите си попадения. 100-ян добави две, а по едно – Костов и Мурито. За „атлетиците“ по два пъти вкараха Николов, Пламенов и Борисов.