3 от 3 за Монтана в лигата „40+“ на АМФЛ-Варна

2

През изминалата седмица се изиграха доста мачове от петте лиги на АМФЛ-Варна. Ето какво се случи:

Лига 40 +
МФК Монтана записа победа и в третия кръг на Лига „40+“ и е с пълен актив от 9 точки. В този кръг тимът от северозапада би със 7:6 МФК Пекарни Чочо. Мечката заби хеттрик, Пенчука добави два гола и стана Играч на мача, а по веднъж точни бяха Дани и Стария. За „пекарите“ реализираха Мустафов (3), Алексиев (2) и Тасков.
Parkmart вече е с два успеха, след като в третия кръг би с 13:4 Спейс Тийм. Ахмед изригна със седем попадения, с хеттрик блесна Давидов, Сашката се разписа два пъти и грабна званието за №1 в двубоя, а веднъж точен бе Камен. За „космонавтите“ вкараха яни (2), Стоевич и GALE.

Premier лига
Порто iCard постигна убедителен успех със 7:1 над МФК Монтана в двубой от 26-ия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. По три пъти се разписаха Коцето и Симеонов, който стана Играч на мача, а автогол си отбеляза Камбата. За тима от северозапада реализира Тефък.
МФК Тича пък спря победната серия на МФК Балерини, надигравайки го с 3:2, след като изоставаше с 0:2. Игнатовски и Дамянов реализираха преди почивката за тима на Стоян Жеков, но през второто полувреме Стефанов, Стайков и Старшината доведоха нещата до пълен обрат. Вальо бе избран за №1 в сблъсъка.
АМФК Лудата Банда победи убедително с 6:0 Fullmax. Мишо се разписа два пъти и стана Играч на мача, а останалите попадения бяха дело на Петков, Георгиев, Великов и Колца (автогол).

Win 1
Parkmart би убедително с 5:1 Скрита Сила ( Мъдрево) в Win 1 и битката му за титлата с WINBET Варна продължава. Евген, Джибрата, Давидов, Хълми и Коцето бяха точни за победителите, а Александров – за победените. За MVP бе определен Сашката.
ФК Дружба удари с 4:0 МФК Пекарни Чочо по пътя си към бронзовите медали. Боята порази два пъти противниковата мрежа и бе избран за Играч на мача, а по веднъж това сториха Желев и Жендов.
МФК Волов не срещна проблеми със Спейс Тийм, надделявайки със 7:0. Димитров стана №1 в срещата, след като заби хеттрик, а останалите попадения отбелязаха Хасанов (2), Илиев и Пацо (автогол).
Атлетик Провадия излъга с 4:3 АФК Албион. Колев бе определен за №1 в срещата заради двата си гола за победителите, а Йорданов и Станчев реализираха по веднъж. За „островитяните“ вкараха Николов, Цоканов и Дончев.

Win 2
Лидерът в Win 2 АМФК Лудата Банда направи втората си грешна стъпка в шампионата, след като завърши 1:1 с втория Фермополис. Точни бяха Казаков и Маринов.
FC DJIEN се справи убедително срещу Red Partners – 6:1. По два пъти се разписаха Николов, Кирилов и Арнаудов, а MVP стана Въргала. За „червените“ вкара Момчилов.
Therma Village и Digital United завършиха наравно – 3:3. Андонов, GAZZA и Секов отбелязаха за символичните домакини, а Wild, Дойч и Ташев (автогол) – за съперника.
ФК Фратрия излъга с 5:4 Дебелият балет. Базан, Джамбов, Пейчев, Левченко и Гена реализираха за победителите, а Василев и Литвинчук се разписаха по два пъти за победените. За MVP бе определен Иванович.
iGaming надигра с 2:1 Park the bus. За „геймърите“ вкараха Неделчев и Рашков, който стана Играч на мача, а за „автобусите“ това стори Панчев.
МФК Импакт Варна се справи срещу МФК Тича 2 с 8:5, като изоставаше с 1:4 на полувремето. Бахов блесна с хеттрик и бе определен за №1 в двубоя, Събев и Йорданов се разписаха по два пъти, а веднъж точен бе Ахмад Ясин. За опонента реализираха Бакърджиев (3), Валентин и Недев.

Win 3
Date Palm победи с 12:4 Supporters United FC в Win 3. С по четири гола изригнаха Батман, който стана MVP, и Марков, а останалите бяха дело на Димитров (2), Влаховски и Журналиста. За „поддръжниците“ отбелязаха Иванов (2), Саид и Ануар.
FC Inazuma би с 5:2 третия състав на АМФК Лудата Банда. Вълчев бе над всички с четири гола и стана Играч на мача, а Радев добави едно попадение. Енчев и Добрев вкараха за съперника.
ФК Брайтън надделя с 3:2 над Castalia, след като изоставаше с 0:2. Два пъти точен бе Георгиев, който стана Играч на мача, а веднъж – Котката. За загубилия тим се разписаха Колев и Ценков.