199 гола паднаха в V кръг на АМФЛ-Варна

21
Изключително резултатен бе изигралия се през миналата седмица V кръг на Аматьорската минифутболна лига-Варна. В 24 срещи бяха отбелязани точно 199 гола. Ето какво се случи в четирите лиги, които се провеждат на терените за минифутбол на Спортен комплекс „Спартак“.
Premier лига
Зеленина оглави временното класиране на Premier лигата на АМФЛ-Варна, след като в среща от петия кръг би ФК Валекс с 4:1. Тянко, Гюрсата, Ивака и Ганьо се разписаха, а последният бе избран за Играч на мача. За съперника точен бе Петров.
Порто-Ди Ес е с пълен актив от 9 точки, но след само три изиграни двубоя, тъй като други два са му отложени. В този кръг „португалците“ биха с 8:2 коравия ФК Флотски Арсенал. С по три гола се отчетоха Марков и Андонов (№1 в мача), а по веднъж реализираха Димитров и Пецата. За опонента вкараха Боев и Паци.
МФК Монтана разби с 6:0 АМФК Лудата Банда. Калкана се разписа два пъти и бе избран за Играч на мача, а по веднъж точни бяха Мечката, Вълев, Душков и Петков (автогол).
МФК Черно море и МФК Балерини завършиха 2:2. Желязков се разписа два пъти за „моряците“, а за съперника точни бяха Коко и Игнатовски, докато техният съотборник Иванов бе определен за Играч на мача.
Fullmax и МФК Тича пък завършиха 3:3. Златев се разписа два пъти и бе определен за MVP, а веднъж отбеляза Атанасов. За символичните гости точни бяха Старшината (2) и Танев.
Win 1
Parkmart спечели убедително дербито между непобедените досега в Win 1 срещу Eurotex Boys с 11:2. Ахмед изригна с пет попадения и заслужено бе определен за най-добър в срещата, три пъти реализира Димитров, два пъти това стори Давидов, а Диня порази собствената си врата. Той и Йорданов вкараха и за „момчетата“.
Атлетик Провадия излезе начело във временната таблица на Win 1, след победа с 5:1 над Дебелият балет. Дидо Николов реализира два гола, а по един добавиха Георгиев, Янчев (Играч на мача) и Великов. Станев вкара за „балетистите“.
Вино и Мезе постигна трети успех, след като надигра с 2:0 iGaming. Попаденията бяха дело на Вълев и Цветков, който бе определен за №1.
Спейс Тийм удари със 7:4 The Unity. KIKO и Букоев блеснаха с по един хеттрик, а голове вкараха и Любо и Вълчев. За „геймърите“ реализираха Шюкрю (2), Николов и Панайотов.
АФК Албион постигна първата си победа през сезона, след като надигра със 7:5 Бандата на Града. Sugara стана Играч на мача, след като се разписа два пъти. Също толкова реализира и Димата, а по веднъж точни бяха Янков, Николов и Нончев. За съперника отбелязаха Милков (3), Стефанов и Ташков.
МФК Волов би с 6:2 MFK TNT – ZARAFA. По два пъти се разписаха Ангелов и Димитров, а по веднъж – Жеков и Василев, който стана №1 в двубоя. За загубилия тим вкараха дани и Методиев.
Win 2
Вторият тим на АМФК Лудата Банда надигра с 6:2 Park the bus в Win 2 и е с пълен актив от 15 точки на върха в класирането. Шестима различни футболисти записаха имената си сред голмайсторите – Нестъров (MVP), Недев, Василев, Филипов, Димо и Цецо. За опонента това сториха Гого и Стоянов.
FC DJIEN надигра с 4:2 УВСК ВВМУ. Два пъти се разписа Кирилов, което му донесе приза за №1 в двубоя, а по веднъж – Ранков и Георгиев. За „моряците“ реализираха Баскета и Гичев.
Castalia и Red Partners направиха 2:2. Палеолог и Весо реализираха за символичните домакини, а за „червените“ това сториха Колето и Кардашев, чийто съотборник Бакалов бе определен за MVP.
МФК Импакт Варна победи убедително с 8:1 МЕТРО Варна. Деменьтьев блесна с четири гола, които му донесоха и приза за най-добър в двубоя. Златев се отчете с хеттрик, а Данков добави едно попадение. За загубилия тим отбеляза Красьо.
Розовите Мамби постигнаха минимален успех с 2:1 над Локдаун. Колев отбеляза за „змиите“, а Иванов – за „заключените“. Стоянов от победителите бе избран за №1 в срещата.
ФК Ария удари Пластхим (Аксаково) с 6:2. Иванов изригна с хеттрик и справедливо стана Играч на мача, а останалите попадения за тима му бяха дело на Ники, Харлито и Митака. За аксаковци се разписаха Вангелов и Димитров.
Дублиращият тим на МФК Монтана би с 5:3 Шато Вапцаров. Смирнов стана MVP заради двата си гола, а останалите бяха дело на Стария, Димитров и Ценето. За съперника реализираха Йорданов, Митев и Гочев.
Win 3
В Win 3 WINBET Varna излезе начело след успех с 4:0 над ФК Горното. На два пъти отбеляза Андреев, който стана Играч на мача, а по веднъж – Събев и Чукански.
Няма Такъв Отбор тресна WIN MODELS с 11:2. С четири гола блесна Белолипетский (MVP), три добави Димитров, а Иво и Пешо – по два. За „моделите“ вкараха Ege и Dean.
ФК Дружба разгроми с 13:1 срещу МФК Дългопол. Четири попадения заби Димитров, с хеттрик се отчете Стоянов, който бе определен за най-добър в сблъсъка, три вкара и Николов, два пъти точен бе Михайлов, а веднъж – Димов. За дългополци се разписа Руснака.
FC Lions спечели със 7:1 срещу ФК Патриот. Димитров и Михайлов (Играч на мача) поразиха по два пъти противниковата врата, а по веднъж това сториха Вълчев, Атанасов и Динев (автогол). За „патриотите“ точен бе Колчев.
ФК Филмари разгроми с 21:1 МФК Одисея. Велев избухна с 8 попадения, които му донесоха наградата за най-добър в срещата, Илиев добави 4, Радев и Стоев се отчетоха с по 3, Иванов – с 2, а Ясенов – с 1. За Одисея вкара Геша.
Red Partners би със 7:2 Вълчи Дол.