Ясни са всички 1/4-финалисти в Зимната купа на АМФЛ-Варна

4

Изиграха се срещите от последния пети кръг на групите в турнира за Зимната Q Cup на Аматьорската минифутболна лига-Варна. След тях вече са ясни четвъртфиналните двойки.

МФК Балерини завърши по безапелационен начин участието си в Група „А“, разгромявайки с 12:0 Летящите магарета. Така тимът приключи с пълен актив от 12 точки и 42:3 голова разлика. Втори в крайното подреждане е TNT, който разби с 11:1 Спейс Тийм като и двата тима продължават в следващата фаза, тъй като „космонавтите“ имат шест точки и са сред двата най-добри трети отбора в трите потока.

МФК Монтана удари с 14:1 ФК Патриот в Група „Б“ и също приключва с пълен актив от 12 точки, като головото му съотношение е 32:4. Втори тук е Автосервиз Тандем, който е с 9 точки след победа с 5:1 над Розовите Мамби.

В Група „В“ Порто-Ди Ес завърши като №1 с 10 точки, а в последната си среща би Fullmax с 5:0. The Unity надигра с 6:1 WINBET Varna като двата тима продължават в следващата фаза като втори и трети съответно с 9 и 4 точки.

Вече са ясни и двойките за елиминационната фаза, които ще определят полуфиналистите на 17 февруари (петък) на терените за минифутбол на Спортен комплекс „Спартак“:
20:00 МФК Балерини – WINBET Varna
20:00 МФК Монтана – Спейс Тийм
21:00 Порто-Ди Ес – The Unity
21:00 Автосервиз Тандем – TNT