Шоу на Втора буна във Варна в неделя! Бивши и настоящи футболисти се пускат на турнир по футволей

691

Много бивши и настоящи футболисти от Варна и региона ще се включат в атрактивния турнир по футволей, който ще се проведе на Rappongi Beach на Втора буна в неделя от 9 ч. В надпреварата се очаква да участват 16 двойки.

—————-

Искате почивка на море? Хотел “Елеганс” Ви чака само на 300 метра от плажа във Варна с атрактивни промоции

—————-

“Моторите” на организацията са Найден Стоянов и Евгени Петков, които преди 10 години основаха Българска федерация по футволей. Община Варна също ще помогне много за турнира.

Атрактивният спорт на практика представлява волейбол, но без ръце. Играчите показват най-красивата част от футболните трикове, като много често точки се печелят и след изпълнение на задна ножица.

Сред участниците тази неделя са Румен Николов, Генади Луго, Юлиян Загоров, Дениз Кадир, Дани Пелева, Радослав Монев, Кристиян Димитров, Тошко Маринчев, Кристиян Пешков, Георги Димитров, Николай Петров, Севдалин Стайков , Георги Минков, Калоян Димитров, Иво Станчев, Кристиан Тодоров и други.

—————-
За рестарта на футбола ни: Efbet дава 200 лв бонус за нов абонат! Регистрирайте се за секунди тук. Не Ви трябва карта, за да залагате

—————-

Предвиден е награден фонд.

Турнирът ще се проведе при спазване на всички мерки за социална дистанция и дезинфекция.