Швейцарски вратар се присъедини към Черно море

238

Пореден чуждестранен играч се присъедини към Черно море и започна тренировки под ръководството на наставника Илиан Илиев. Това е 27-годишният швейцарски вратар Миодраг Митрович, съобщава „Тема Спорт“. Той е роден на 14 юли 1991 г. в Белинзона.

Митрович е без отбор точно от година насам. Последният мач на швейцареца е бил финал за Купата на Румъния. Митрович е под рамката на Университатя Крайова при успеха с 2:0 над Херманщад на 27 май 2018 г. Въпреки че опазва мрежата си суха и е използван в 11 шампионатни участия, Митрович напуска Крайова. През изминалия сезон той така и не си е намерил отбор, но сега от Черно море са решили да му дадат шанс.

Efbet дава до 200 лева бонус за нови клиенти. Регистрирайте се за секунди ТУК! Можете да играете и без да имате карта!

По-голямата част от кариерата на стража е преминала във втора швейцарска дивизия с екипа на Локарно, за който има 81 мача. През 2013 г. преминава в италианския Бари, но така и не записва участие. Между 2014-а и 2016-а е в елитния словенски Кърка, за който играе 47 пъти. След това един сезон е част от Киасо, за който не изиграва нито една среща. През сезон 2017/18 г. е в Университатя, където е бил съотборник с Радослав Димитров, Апостол Попов и Христо Златински. Висок е 184 см.

Митрович има 3 мача за юношеския национален отбор на Швейцария до 20 години.