Черно море задържа титулярите си

2

 

В Черно море планират да задържат голяма част от титулярите си през лятото. Моряците ще ограничат до минимум изходящите трансфери след края на сезона, а с няколко класни попълнения смятат да атакуват евротурнирите през следващия сезон, пише “Народно дело”. На “Тича” нямат желание да се разделят с централните бранители Александър Александров и Росен Колев, халфовете Георги Илиев и Самуел Камазола, както и централният нападател Мирослав Манолов. Това са най-конвертируемите играчи в състава на Стефан Генов. Първите трима имат дългосрочни договори с клуба, а тепърва предстоят разговори за удължаване на контрактите на Камазола и Манолов. Договорните отношения на бразилеца с Черно море са до края на календарната година, а на Миро до края на сезона.

Единственият, с който от клуба са склонни да се разделят е венесуелският нападател Хермес Паломино. Почти сигурно Пантерата ще бъде продаден през лятото, стига да не притопи интереса към себе си със слабата форма, в която се намира.

В същото време от Черно море бяха категорични пред “Арена Варна”, че оферта от Левски за Росен Колев не е постъпвала. В края на миналата седмица в няколко столични медии се появи информация, че сините вече са договори трансфера на младия бранител с шефовете на моряците. “Това е пълна измислица. С никой от Левски не сме разговаряли за трансфер на Росен”, бяха категорични от лагера на Черно море. От клуба биха се разделили с него при изключително примамлива оферта – от 500 000 евро нагоре.