Черно море без Тодор Паланков срещу Хасково

0

IMG_5363Тодор Паланков отпадна от групата на Черно море за утрешния мач с Хасково от 22-ия кръг на “А” група в 14,30 часа на “Тича”.  Никола Спасов уточни, че Паланков е почувствал болки и не иска да рискува състоянието му.

Стефан Станчев също е аут заради контузия, а на мястото на двамата в 18-те, които пътуваха за мача с Локомотив в София, влизат Бакари Камби и Симеон Райков.

Футболистите на Черно море ще търсят убедителен успех над Хасково утре от 14,30 на „Тича“. Двубоят е без особено значение за домакините, които след загубата от Локомотив в София в понеделник загубиха всички шансове за класиране в първата шестица. Възпитаниците на Никола Спасов обаче искат да зарадват публиката си и ще гонят разгромна победа над последния в класирането.

Наставникът проведе видеоразбор последван с тренировка на стадион “Младост” днес. Той посочи на футболистите грешките в мача с Локомотив (София) с оглед те да не бъдат допускани отново. Заниманието беше последно преди мача с Хасково във Варна.

Срещата е поверена на столичния арбитър Мартин Стоименов. Негови помощници ще бъдат Драгомир Милев и Станимир Илков. Четвърти рефер е Мартин Димитров. Събитията зад двете врати ще следят Станислав Тодоров и Валентин Железов. Съдийски наблюдател е Георги Нарлев.