Стефан Генов изчетка Монтана

1

Треньорът на Черно море Стефан Генов изчетка предстоящия съперник на тима Монтана, обявявайки го за стабилен отбор. „Гледах гостуването им на ЦСКА. Разполагат с интересни футболисти в атака, с които трябва да бъдем внимателни. Способни са да изненадат всеки един противник“, заяви Генов. Той обаче бе категоричен, че е забелязал и слабости. „Няма сега да ви ги кажа на вас, но ще опитаме да се възползваме от тях и да вземем трите точки. Отиваме там с нагласата да спечелим въпреки, че излизаме на негостоприемен стадион срещу неприятен съперник“, каза още наставникът на моряците.

Генов заяви също, че липсата на капитана Георги Илиев не го притеснява. Илиев е аут за един мач за натрупани жълти картони. „Мисля, че имаме достатъчно играчи, които могат успешно да го заместят. Дано да съм прав и липсата му да не се отрази. Мачът е важен и трябва да го вземем за да затвърдим представянето от последните срещи“, каза още Генов.

Той изрази задоволство от факта, че младият бранител Цветан Йотов е подновил тренировки, макар и на облекчен режим. Защитникът получи тежка травма в контрола с Етър през октомври и от тогава претърпя три операции. „Възстановяването му върви много добре и се надявам скоро да мога да го използвам. Той е много перспективен и смятам да разчитам на него след като се възстанови“, допълни Генов.