Сашо Александров: През пролетта ще сме по-силни

0

Десният бек на Черно море Сашо Александров изрази мнение, че през пролетния полусезон отборът ще се представи далеч по-успешно от есента. „Убеден съм, че ще се представим по-добре. Ние винаги играем по-силно през втория дял от първенството. Вярвам, че ще имаме повече победи, а феновете ще бъдат по-щастливи“, коментира Александров.

Бранителят бе категоричен, че чака с нетърпение мача с Левски, тъй като сините са един от най-добрите отбори у нас. Според Сашо, Черно море има всички шансове да вземе трите точки. „Първото, което искам е да стане хубав мач за гледане, атрактивен. Нашата цел е да победим и ще я преследваме от първата до последната минута. Който и от нас да излезе на терена, трябва да даде всичко от себе си. Да не се пести нито за миг. Раздадем ли се максимално, то имаме своите шансове“, каза още защитникът.

По време на подготовката той бе използван от Стефан Генов и като ляв краен бранител, заради кадровите проблеми на този пост. „Мисля, че треньорът остана доволен от представянето ми. Аз съм готов да играя на всяка една позиция, на която ме поставят“, каза още Александров.В заключение той допълни, че са успели да направят качествена подготовка и са напълно готови за официалните мачове.