Росен Колев с неприятна контузия

0

Правещият страхотен сезон Росен Колев получи неприятна контузия по време на гостуването на Черноморец. Още в 1-ата минута железният бранител обърна глезен след сблъсък с нападателя на акулите Яник Боли. Кракът на Росен се наду буквално за секунди, но въпреки това, той пробва да продължи мача. В крайна сметка обаче стана ясно, че травмата не му позволява да играе и бе заменен от Живко Атанасов.

На този етап е твърде рано да се коментира здравословното състояние на Колев, казаха от лекарския щаб на моряците. В следващите 24 часа младежкият национал ще налага контузеното място с лед. Едва след като спадне оттока, на Росен ще бъде направен обстоен преглед, след който ще има яснота колко време ще бъде извън терена. На „Тича“ се надяват да могат да използват защитника в следващото домакинство на Калиакра, предвид, че до него има 10 дни.

Принудително срещу Черноморец напусна и Дончо Атанасов. Той излезе на инжекции на стадион „Лазур“, но след като няколко пъти по време на първото полувреме почувства болки в глезена, в крайна сметка на почивката отстъпи място на Румен Николов.