По 3 бона за моряците за успех на Герена

1


Ръководството на Черно море обеща по 3000 лева на футболистите, ако те успеят да сътворят изненадата и да победят Левски насред „Георги Аспарухов”. Точката срещу сините пък е оценена на 1500 лева. Бонусът не е невиждан за моряците, като те вече веднъж успяха да си заработят подобна премия през този сезон. Именно по 3 бона прибраха варненци за успеха си с 3:1 над Левски на „Тича” в началото на сезона.
Днес Черно море тръгна за София без изненади в групата си. Аут за мача са само наказаните защитници Росен Колев и Александър Александров, както и трайно контузеният Цветан Йотов. Сутринта моряците проведоха последна тренировка на стадиона на „Грандхотел Варна”, след което потеглиха за столицата. Стефан Генов взе 19 футболисти. Допълнително с тима пътува юношата Виктор Митев, който ще влезе в групата ако евентуално реферът Стефан Спасов не позволи на Марлон Фернандес да играе с пластмасова шина на ръката.
Генов ще заложи на обичайната си схема 4-4-1-1. На върха на атаката ще играе Хермес Паломино, а малко зад него ще действа Георги Божилов. От дясно ще действа Марлон Фернандес, от ляво Дончо Атанасов, а в средата на халфовата линия твърди титуляри са Самуел Камазола и капитанът Георги Илиев.

Групата на Черно море:
Вратари: Петър Денчев, Пламен Колев
Защитници: Михаил Лазаров, Янчо Андреев, Живко Атанасов, Християн Попов, Ивелин Янев, Сашо Александров
Халфове: Самуел Камазола, Георги Илиев, Марлон Фернандес, Илиян Капитанов, Симеон Симеонов, Дончо Атанасов, Виктор Митев
Нападатели: Хермес Паломино, Мирослав Манолов, Румен Николов, Георги Божилов