Нов договор за Миро Манолов

0
Снимка: Петко Момчилов, IMPACT PRESS GROUP

В скоро време ръководството на Черно море започва преговори с нападателя Мирослав Манолов за удължаване на договора му с клуба, който изтича на 30 юни. Желанието на шефовете на моряците е да задържат тарана поне за още два сезона, до лятото на 2014 г. След като през миналото лято Манолов се възстанови от травмата, заради която не игра футбол година и половина, ръководството му предложи удължаване на контракта с един сезон, което той прие. С последните си изяви, таранът показа, че се доближава до формата от преди контузията и убеди, че заслужава нов, по-дългосрочен договор.

Още през есента, наставникът Стефан Генов бе категоричен, че очаква силна пролет от голмайстора. Думите му се потвърдиха и Манолов дори успя да измести от титулярното място на върха на атаката Хермес Паломино. Самият нападател пък сподели, че с всеки изминал двубой си връща увереността в силите и се надява все по-често да започне да бележи.

Вчера Манолов показа много енергия и желание за игра срещу Литекс, но този път нямаше късмет да се разпише. Въпреки това, нападателят бе един от най-дейните в състава на Черно море и до последно не се отказа да търси попадение във вратата на доскорошния си съотборник Илко Пиргов.