Моряците с 14 здрави играчи за Славия!

0

Едва ли новината, че в Черно море има куп кадрови проблеми, би изненадала вече някого. Картината на „Тича“ преди последния кръг със Славия в сряда обаче, си е направо апокалиптична. В момента треньорът Стефан Генов разполага с едва 14 здрави футболисти!

Първото занимание на моряците за новата седмица бе пропуснато от Симеон Симеонов и Атанас Илиев. Заради болежки на двамата им бе дадена почивка. Освен това, на облекчен режим се готвеха още Самуел Камазола, Ивелин Янев и Виктор Митев. Кой от петимата ще може да играе в сряда, ще стане ясно утре.

Както е известно, твърдо аут за мача са трайно контузените Петър Денчев, Михаил Лазаров, Георги Божилов, Цветан Йотов, Мирослав Манолов, Марлон Фернандес и Хермес Паломино. Последните двама вече си заминаха за Венесуела, където ще продължат лечението си след претърпяните операции.

На всичкото отгоре, Стефан Генов не може да разчита и на трима от юношите, които имат ангажименти с националния тим – Георги Радев, Слави Сталев и вратарят Георги Китанов. Така треньорът ще се види в чудо при определянето на състава за двубоя с белите. Междувременно, за рефер бе определен Атанас Димитров от Сливен.

Футболистите на разположение:

Вратари: Пламен Колев, Николай Кирчев

Защитници: Сашо Александров, Александър Александров, Живко Атанасов, Росен Колев, Янчо Андреев

Халфове: Георги Илиев, Християн Попов, Дончо Атанасов, Илиян Капитанов, Бекир Расим

Нападатели: Румен Николов, Кристиян Димитров