Димов се разминал с Полша, Норвегия и Турция. Знаел, че все някога ще се върне

0

00“Ще бъда откровен. Имаше интерес към мен от отбори от Полша, Норвегия и Турция, но така, или иначе до мой траснсфер в чужбина тази зима не се стигна. Не съжалявам. рано, или късно, беше ясно, че ще се върна във Варна”, заяви при гостуването си в предаването “Морски гонг” по Дарик радио последното попълнение на Черно море Даниел Димов.

Запитан как се е подготвял преди да стартира занимания с Черно море Даниел Димов отвърна: “След Нова година се готвех индивидуално. Не е същото, като да се готвиш с отбор. Имам да наваксвам. Физически съм добре. Имам нужда от малко повече игрова практика”.

На въпроса с какво Дани Димов е по – различен от Димов преди 7 години, когато носеше екипа на Черно море, той отговори:

“На 20 години разсъждаваш по един начин. Смяташ, че всичко, което лети се яде, но днес на 30 осъзнаваш грешките си. Гледаш на нещата от друга страна. Да, променил съм се през този период, докато бях далеч от Черно море. Човек уляга. Вече съм баща на 2 деца. Не съм толкова първичен. Доста мачове изиграх. Натрупах повече опит. Моята мисия е да помогна на младите. Приятно съм изненадан от младите момчета в отбора на Черно море”. Потенциалът им е голям. Имат качествата, за да се докажат”.