Две оферти към Александров, бранителят няма да играе у нас

0

timthumb.phpЦентралният защитник Александър Александров, който разстрогна договорът си с Черно море и вече е свободен агент, няма да продължи кариерата си в България. Към национала има две оферти от чужбина, като до две седмици той най-вероятно ще избере едната от тях.

Предложенията към Александров са от руския елитен Урал Екатеринбург и новака в казахстанската лига Спартак Семей. В края на есенния дял бранителят дори е изкарал кратък пробен период в Спартак. „Още нищо не е ясно на сто процента. Надявам се в близките десетина дни да се знае къде ще продължа да играя”, заяви Александров пред “Тема Спорт”.

В момента Урал заема предпоследното 15-о място в руската Премиер лига с 2 победи от 19 мача, а треньор е бившият национал на СССР и халф на ЦСКА Москва Александър Тахаров.

Спартак Семей пък е трикратен шампион на Казахстан през 1994, 1995 и 1998 година. От 2004 г. насам обаче е част от местната втора лига, като през тази година отново спечели промоция за елита след 9-годишна пауза. За това в момента в клуба стягат сериозна селекция.