Двама защитници подсилват моряците за Берое

0

Двама защитници по всяка вероятност ще подсилят Черно море за гостуването на Берое в събота. На „Тича“ таят надежди, че ще могат да използват за двубоя под Аязмото опитния Михаил Лазаров и левия бек Ивелин Янев. Двамата до скоро лекуваха контузии, но от началото на седмицата се включиха в тренировките на тима.

На този етап те не усещат болки и са със сериозни шансове да играят срещу Берое. В дните до мача състоянието им ще бъде следено от лекарския щаб на тима и ако нямат проблеми ще бъдат включени в групата. А сложните ребуси пред Стефан Генов относно определянето на състава ще понамалеят. Очаква се Лазаров да започне като титуляр на десния бек, вместо наказания Сашо Александров, а Ивелин Янев да заеме обичайната си позиция вляво. Александър Александров и Живко Атанасов ще допълнят четворката в защитата на Черно море.

В този случай, не е изключено Християн Попов да бъде изместен в халфовата линия до Самуел Камазола, а Симеон Симеонов да седне на пейката. В последните мачове на моряците Симеонов се представи разочароващо.