Георги Илиев: За Купата Левски имаше по-голямо преимущество (ВИДЕО)

105
Георги Илиев

Капитанът на Черно море Георги Илиев беше много доволен от успеха с 1:0 над Левски, който изкачи „моряците“ на шесто място в Първа лига.

„Няма как да не сме доволни, ние като отбор и феновете на този клуб. Радвам се, че пак така се получиха нещата, че Левски не си реализираха тези две-три ситуации, които имаха. Ние пък реализирахме една от тези две-три, които имахме. Смятам, че стана равностоен мач, но успяхме да спечелим. За мен стояхме по-добре на терена от мача за Купата на България. Може би там Левски имаше много по-голямо преимущество, но днес се възползвахме по-добре от тънките ситуации.
Естествено, че сме щастливи да играем пред пълни трибуни. Всеки футболисти иска да играе пред пълни трибуни. Качеството е друго, обстановката е друга, зарядът е друг. Няма какво да говорим, нали затова го играем този футбол. Това е пътят. Надявам се, че ще имаме по-голяма увереност след тази победа. Най-вероятно това ни липсва в отиграванията, като се надявам да се повиши след тази победа“, сподели Илиев.