В Черно море се точат за разгром над Ботев

0

В Черно море се надъхват да бият с разлика Ботев Враца в днешния двубой между двата отбора на „Тича”. Желанието на наставника Стефан Генов е не само да вземат трите точки, а да го направят изразително с хубав и атрактивен футбол. „Доброто представяне на Герена миналата седмица ни задължава. Трябва да докажем, че то не е случайно и вървим нагоре. Това ще стане с качествена игра срещу Ботев. Важното е не само да победим, а феновете да останат доволни от продукцията”, коментираха от щаба на Черно море.

След изтърпяно наказание в състава на моряците се завръщат централните бранители Александър Александров и Росен Колев. Те ще започнат като титуляри, а на пейката ще седнат Живко Атанасов и Християн Попов, които играха срещу Левски.

Моряците планират да се хвърлят напред от първата минута и да търсят ранен гол. На „Тича” смятат, че попадение в началото ще им улесни мача и до края няма да имат проблеми. Единственото притеснение във Варна е свързано със състоянието на тревната настилка. От лагера на Черно море направиха всичко възможно тя да бъде в прилично състояние, но се очакваше снощи над морската столица да вали дъжд, с което всички усилия да отидат на вятъра.  В щаба на моряците са на мнение, че лошия терен ще облагодетелства гостите от Враца.

Групата на Черно море:

Вратари: Петър Денчев, Пламен Колев

Защитници: Сашо Александров, Александър Александров, Росен Колев, Ивелин Янев, Християн Попов, Живко Атанасов

Халфове: Самуел Камазола, Георги Илиев, Симеон Симеонов, Марлон Фернандес, Дончо Атанасов, Илиян Капитанов

Нападатели: Мирослав Манолов, Хермес Паломино, Румен Николов, Георги Божилов