Божил Колев изригна: На кой е неудобен Черно море, че го режат така поголовно

5

02Легендата на българския футбол Божил Колев изригна остро срещу една очертаваща се неприятна тенденция – съдиите да режат родния му Черно море в Първа лига.

Футболист №1 на Варна за XX век и бивш футболист и треньор на „моряците” направи изявлението след успеха над Витоша с 1:0 на „Тича”, при който след почивката единият асистент отмени несправедливо редовен гол на Георги Илиев, а след това спря с други несъществуващи засади две голови атаки на „моряците” – на Илиев и Мартин Минчев.

„Минали са едва 7 мача, а ни ощетиха в 3 от тях. Срещу Левски и Етър ни взеха по две точки, а срещу Витоша не ни позволиха на три пъти да вкараме втори гол и да затворим мача. Ами, ако накрая гостите бяха изравнили, как щеше да се чувства този асистент? Искам да попитам на кого е неудобен Черно море, че съдиите го режат така поголовно и безскруполно. Силно се надявам, че тази порочна тенденция най-после ще спре и единствено спортно-техническите достойнства ще влияят върху резултатите от двубоите на нашия отбор, който има огромен потенциал и добър треньор”, заяви за „Народно дело Седмицата” Божил Колев.