Черно море търси защитник в чужбина

388

В лагера на Черно море са се захванали усилено със задачата да привлекат нов централен защитник. Моряците изпитват проблеми в отбрана от началото на сезона, като треньорът Илиан Илиев не разполага с много опции. Твърд титуляр е капитанът Даниел Димов, а за негов партньор се избира измежду Стефан Станчев, Мирослав Енчев и Емил Янчев. Изявите на последните трима обаче до този момент не са убедителни. Именно за това на „Тича“ искат да засилят конкуренцията. Още повече, че в началото на месеца от отбора си тръгна Димитриос Хантакиас.

Очаква се развитие на трансфера да има съвсем скоро. От Черно море в момента оглеждат редица футболисти от чужбина, които са им предложени от мениджъри и търсят най-подходящия за отбора изпълнител. Почти сигурно той няма да е българин, тъй като на родния пазар в момента няма свободен агент с класа, която би задоволила щаба на варненци.

Иначе в отбора имат желание да се подсилят и с вътрешен халф, който да запълни празнината, оставена след продажбата на Патрик Андраде в Азербайджан. Не е изключено да бъде привлечен и централен нападател, стига да се появи качествен играч, който да бъде алтернатива на Исмаил Иса.