Черно море играе три контроли тази седмица

50

Отборът на Черно море стартира седмицата с двуразови занимание. И двете тренировки се проведоха на стадион “Младост”, а към тях, след изкараха карантина и отрицателен тест за COVID-19, се включиха халфовете Патрик Андраде, Мехди Букаси и Дани Кики. Първите двамата, заедно с останалите играчи на Морето, които бяха в изолация заради коронавируса, тренират по индивидуална програма. Дани Кики пък продължава да се възстановява от травма с постепенни натоварвания. Всички други футболисти се готвят на пълни обороти, заедно с юноши от старшата възраст на Черно море U19.

В сряда Черно море ще проведе две контроли. Първата проверка е срещу тима на Созопол, а втората срещу Добруджа. В събота пък “моряците” ще направят генерална репетиция преди началото на сезон 2020/21 г. срещу Локомотив ГО.

На контролните срещи няма да бъдат допускани зрители заради извънредната епидемична обстановка. Припомняме, че със заповед на здравния министър от 6 юли вcички кoлeктивни и индивидуaлни cпoртни мeрoприятия c трeнирoвъчeн и cъcтeзaтeлeн хaрaктeр зa вcички възрacтoви групи нa oткритo и зaкритo ce прoвeждaт бeз публикa.