Черно море започна подготовка с двама нови футболисти

220

Черно море започна подготовка за сезон 2019/20. На първата тренировка на моряците, която се проведе на стадион “Тича” се явиха 18 футболисти. Засега ново попълнение е португалецът Жордао Кардосо. 22-годишното крило, който вече парафира договор, пристига от Бенфика Кастело Бранко. В състава има още един чужденец на проби, но от щаба на варненци не пожелаха да назоват името му. Той е от Кабо Верде и играе като централен эащитник.

От първата тренировка на моряците отсъства Мартин Минчев, който е ангажиран с националния отбор. Нямаше ги също Иван Дюлгеров, Георги Божилов, Аристот Ндонгала, Патрик, които ще дойдат по-късно. Възпитаниците на Илиан Илиев ще тренират във Варна до 15 юни, след което заминават за 12 дни на лагер в Банско.

Efbet дава до 200 лева бонус за нови клиенти. Регистрирайте се за секунди ТУК! Можете да играете и без да имате карта!

По време на лятната подготовка Черно море ще изиграе 7 контроли. Първата е срещу тима на Черноморец Балчик на 15 юни, а за 19-и и 24-и се търсят съперници. На 26-и юни Черно море ще играе с Ботев Враца, а на 3 юли ще има две контроли. Единият съперник е румънският елитен Виторул, като се търси отбор за втората проверка. Последната контрола е срещу тима на Дунав Русе на 6-и юли, когато ще е и официалното представяне на отбора за сезон 2019/20.

Групата на Черно море:

Вратари: Иван Дюлгеров, Иван Дичевски

Защитници: Стефан Станчев, Цветомир Панов, Мартин Костадинов, Йордан Радев, Мирослав Енчев, Виктор Попов, Мартин Дичев

Халфове: Васил Панайотов, Жордао Кардосо, Велислав Василев, Патрик Андраде, Мартин Минчев, Петър Вуцов, Аристот Н’Донгала, Лъчезар Йорданов, Родриго Енрике, Дани Кики

Нападатели: Жоржиньо, Георги Божилов