Херо: Чакаме играчи на четири поста. Няма нищо сигурно за Здравко Димитров

29

Старши треньорът на Спартак Димитър Димитров-Херо коментира днешната контрола на тима срещу Локомотив (Горна Оряховица).

„Още не сме сглобили състава, чакаме хора. Основното днес беше да не получим контузии и да играят на сериозно ниво. Смятам, че се получи въпреки грешките, които имахме в тактически план. Очаквам тази седмица двама, имаме подписан договор с португалец, с който има визови проблеми. Още един човек чакаме на проби. Външен нападател, полузащитник, човек зад нападателя, краен защитник – това са хората, които чакаме да дойдат. Ако тези четиримата дойдат, в общи линии приключва селекцията“, започна Димитров.

„В момента тренировките са по-тежки, чувства се, че има умора. С наближаването на мачовете, естествено, че ще бъдат освежени.“

„Нищо официално няма до този момент. Не мога да го пусна засега, защото имаме крещяша нужда от играчи и докато не намерим, не мога да го пусна“, каза Херо на въпрос относно евентуален трансфер на Здравко Димитров.

„Аз съм в недоумение как местната власт пречи на местен отбор. Би трябвало да бъде точното обратното. Публиката на Варна заслужава да гледа своя отбор във Варна“, каза Димитров относно проблема с осветлението на стадиона на Спартак.

„Ако трябва да бъда честен, много от играчите, които бяха първи избор да вземем, не се получи, но тези също сме ги наблюдавали. Те още не са готови, надявам се до началото на първенството да имат друго лице“, завърши Херо.