Херо: Имам сериозни притеснения, че във Враца нещата няма да се решат на терена

7

Часове преди жизненоважния мач на Спартак Варна срещу Септември София, старши треньорът на „соколите“ Димитър Димитров – Херо изрази сериозни опасения относно феърплея на един от другите мачове по същото време във Враца между Ботев и Хебър Пазарджик.

„Днес дори и мачът срещу Септември да е последен за мен във Варна, искам Спартак да оцелее и остане в елита. Играем честно и може би и това е една от причините да не съумяваме да се отлепим от последното място. Апелът ми е да видим феърплей и във Враца и ако ще изпадаме, да е по честен път“, сподели Димитров пред dsport.

“Да, имам сериозни притеснения, че във Враца нещата няма да се решат на терена. Нека всички замесени в борбата за оцеляване играем честно до последно и посрещнем съдбата си, каквато и да е тя, достойно“, добави треньорът на Спартак Варна.

Спартак Варна не зависи само от себе си в борбата за оцеляване в efbet Лига. „Соколите“ на всяка цена трябва да победят в последните си два мача и да се надяват на грешки на Хебър и Септември София.