Херо: Докато има теоретични шансове, ще се борим докрай

9

Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо беше доволен след спечелените три точки от „соколите“ при победата над Хебър. Димитров призна, че все още има шансове за спасение и тимът от Варна ще се бори до края за мястото си в елита на родния футбол.

„Не беше само гредата първото полувреме. Можехме да отбележим, но имаше липса на увереност. С първото им влизане в наказателното поле получихме гол. Това са елементарни грешки. С включването на младия Начев, който има доста качества в атака и носи нестандартност. Винаги съм вярвал, че този отбор, ако беше липса на точки, то този отбор може да побеждава всички. Остават някакви шансове да се борим“, каза Херо.

„Изравнителният гол оказа влияние. На празна врата, когато Десни изтърва, помислих, че ще стане познатото упражнение. Решаващ беше изравнителния гол. Докато има теоретични шансове, ще се борим докрай. Лерой Микелс показа хубави неща и в един момент, когато не му тръгна и усети липса на увереност в себе си. Той има сериозни качества и съм убеден, че тази победа ще донесе самочувствие. Лошото е, че Румен Руменов няма да играе, тъй като получи картон. Виждате, че нямаме скамейка, но ще направим така да го заместим достойно“, завърши Димитров.