Херо: Ако играем както днес, надявам се, че ще можем да спечелим и мачове навън

6

Треньорът на „соколите“ похвали своите играчи, въпреки домакинската загуба.

Наставникът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо коментира загубата на тима му от Локомотив София. „Железничарите“ победиха с 2:1 във Варна.

„Аз лично съм доволен от поведението на нашия отбор, надиграхме по всички показатели Локомотив София. Допуснахме грешки, както при първия, така и при втория гол. Ясно е, че имаме проблеми при завършващата фаза. Аз не мога да си спомня Локомотив да има чисти положения освен двата гола. Създадохме маса положения и диктувахме играта през цялото време“, коментира пред Диема Спорт Херо, цитиран и от gong.bg.

„Имахме ситуации, при които можехме да реализираме, но липсата на класа в завършващата фаза си каза думата. Не мисля, че трябваше въобще да загубим с оглед на показаното“, допълни наставникът на „соколите“.

„Може би това е една от най-тежките задачи, много по-лесно се играе за шампионската титла, мното по-трудно е да започнеш с борба за спасение. Класата оказа влияние“, сподели още той.

„Това са хората, ние нямаме други хора. Ще ги вдигаме и ще се борим, ако ние играем така както днес, надявам се, че ще можем да спечелим и мачове навън“, завърши треньорът на Спартак Варна.