Решителен мач за Гранд Про в Шампионската лига. Подкрепете отбора!

0

Тази вечер българският шампион по футзал Гранд Про излиза в решителна среща от своята предварителна група в Шампионската лига. От 20,30 часа варненци играят с първенеца на Финландия Илвес Тампере в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта. Двубоят се явява пряк спор за първото място в групата, което дава право за продължаване в следващата фаза.

След изиграването на досегашните срещи Гранд Про и Илвес са с по 6 точки, но нашите имат по-добра голова разлика. За това им е нужно само равенство за да завършат на първо място. От щаба на варненския клуб обаче са категорични, че излизат единствено за победа. До този момент зелено-белите се представят страхотно – разбиха със 7:2 шведския Ибра Гьотеборг и с 4:1 уелския Кардиф.

Отборът се нуждае от подкрепата на варненската публика в битката си за постигането на успеха. Ако завърши на първо място, то в следващия кръг от Шампионската лига, който ще се състои между 5 и 8 септември, Гранд Про ще бъде в група с италианския Лупаренсе, словашкия Слов-Матич Братислава и кипърския Омония.