Одесос загря за финалите с разгром над Мания

1

В контрола, седмица преди началото на финалните групи от държавното първенство по футзал, Одесос-Хидроремонт разби с 10:2 новия шампион на Варна Черно море-Мания. Одесосци тотално доминириха над съперника, който разчиташе на експериментален състав. В него личаха имената и на няколко млади момчета от дублиращия тим на маниаците.

С по хеттрик за победителите се отчетоха Влади Гочев и Ивайло Борисов. Играещият треньор Симеон Христов отбеляза две попадения, а по веднъж се разписаха Благовест Марев и Павел Адамов. Георги Бомбов пък си отбеляза автогол.

И за двата отбора това бе генерална репетиция преди най-решителните срещи от сезона. Черно море-Мания е в група „А“ от финалната шестица, заедно с Академика София и Орловец Габрово. Мачовете ще се играят в зала „Владислав“ във Варна. В столицата пък сили ще премерят Одесос–Хидроремонт, Левски София-Запад и победителя от баража Гранд Про-Коктейлите – Унекс София, който е утре в Габрово.

„Ако разгърнем потенциала, с който разполагаме, имаме своите шансове да завършим на първо място в групата и да се класираме за финала. Очаквам Гранд Про да спечелят баража и те да бъдат третия тим в групата ни. Ще бъдат изключително тежки двубой. Все пак Левски има и пет национали в състава си. Както вече казах обаче, ако подходим по възможно най-отговорния начин, имаме своите шансове“, коментира треньорът на Одесос Симеон Христов.