Футзалният Черно море привлече бразилски вратар

94

Футзалният Черно море привлече в редиците си чужденец. Той е бразилец и се казва Марсело Фаврето. Кариоката ще носи екипа на Черно море до края на сезона в Национална лига футзал. Фаврето е на 31 години.

—————

Искате да изенадате половинката си с романтичен жест? Хотел “Елеганс” ще ви помогне да остане “без думи”

————-

Той бе официално представен днес пред медиите, като на пресконференцията присъстваха още състезателите на тима Боги и Бойчо Мареви, както и новият изпълнителен директор в клуба Георги Дамбов, и шефът на НФК Иван Михайлов.

————-

Efbet дава 3х500 лева след всеки кръг у нас! Регистрирайте се за секунди тук, можете да залагате и без карта. Вземете и до 200 лв. бонус като нов клиент!

————-

Ето какво споделиха те:
Марсело Фаврето: „По време на престоя си в Италия състезателят на Черно море Бойчо Марев се свърза с мен.  Той ми разказа много за града и отбора. Всичко, което зная за Черно море, е от Бойчо Марев. Играх 6 месеца в Италия в тима на Чита ди Местре. Тренирал съм голям футбол в подрастващите формациина Гремио“.
Георги Дамбов, изпълнителен директор:
„Горд съм, че съм част от екипа на Черно море. Ше работя с професионалисти. Вървим по правилния път. Имаме ясен план за развитието не само на нашия отбор, но и на спорта футзал в България“.

Бойчо Марев: „Фаврето е първият чужденец вратар във футзала у нас. Има италиански паспорт. Ще помогне за развитието на този спорт у нас. Благодаря на медиите, че отразявате нашия спорт. Имаме нужда от това. Футзалът трябва да се популяризира, за да се развива“.

Боги Марев: „В България няма такъв човек, който да научи и останалите. Затова се спряхме точно на този вратар.  Очакваме да предаде своя опит. Иначе след време ще настъпи криза у нас на вратарския пост. Постът с вратарите във футзала е по-специфичен. Марсело ще помага на вратарите и на тези в националния отбор. Договорът му е до края на първенството. Ще го запознаемзнаем с бразилеца във футболния Черно море Родриго“.
Боги Марев, който е и национален селекционер, потвърди, че вече са насрочени контроли с Малта за представителния ни тим. те ще се играят на 17 и 18 януари. В края на януари Варна ще е домакин на евроквалификационната ни група, в която сме с Албания, Андора и Сан Марино.

Иван Михайлов, шеф на НФК на Черно море: „Ще подкрепяме футзалния Черно море. Възнамеряваме в някои от следващите домакинства на тима да покажем нашата хореография по време на домакинствата ни на „Тича“