ФК Любимец 13 тръгва да покорява Пловдив

77

Снимки: ФК Любимец 13

От 12 до 14 януари един от най-атрактивните отбори по минифутбол в България – ФК Любимец 13 (Варна), ще участва на силен турнир в Пловдив. Възпитаниците на Галин Милков и Боби Рангочев са в „групата на смъртта“, като техни съперници в нея ще бъдат Шурданица (Монтана), V1 dental clinic (Пловдив) и Сани МЛ (Чирпан).

Варненци са известни още като „банкетен“ клуб №1 в страната и са твърдо решени да докажат минимум тази си слава в града под тепетата.

„Винаги сме излизали за победа във всеки един мач без значение срещу кого играем. Целта на отбора е както винаги първото място и безапелационно покоряване на нощния живот в Пловдив“, сподели пред „Петел“ лидерът на „любимците“ Галин Милков, който освен в минифутбола, има солидна кариера още на големия футболен терен и в плажната разновидност на тази игра.

В турнира се пускат още три отбора от Варна – Порто, Балерини и The Unity.

Съставът на Любимец 13: Галин Милков, Мануел Тахмисян, Таквор Меракян, Диян Христов, Борислав Рангочев, Николай Байчев, Иван Атанасов-Звездата, Александър Александров, Атанас Атанасов, Христо Недялков, Александър Бъчваров, Ивайло Стайков