Феновете на Черно море призоваха Жоро Илиев да остане поне още една година

114
Жоро Илиев

Феновете на Черно море искат техния любимец Георги Илиев да остане на терена поне още една година. Това заяви за „Народно дело Седмицата” шефът на Националния фенклуб на „моряците” Иван Михайлов.

—–

Имате абсолвентски празник? Професионалистите от Фотостудио “КЛАСИК” ще запечатат най-запомнящите се моменти. Възползвайте се от промоцията до края на април

——

„Черно море няма да е същия без Георги. Моето желание, както и това на членовете на фенклуба и на агитката, а и мисля на всички черноморци, е Жоро да остане на терена поне още една година. За да продължим да му се радваме и да го аплодираме горещо.”, каза Михайлов.

Той уточни, че в случая годините на Илиев нямат значение с оглед на това показва на терена.

„Не е нужно да си футболен специалист, за да видиш, че Георлги е човек отбор, лидер и обединителна фигура. Той с еднаква лекота прави играта, решава мачове и изработва голове. На този етап не мога да си представя Черно море без него. Затова нашият апел е: „Жоро, остани и за другия сезон.”, каза още Михайлов.

Последният разкри, че в близките дни ще се срещне с Георги Илиев и ще проведе разговор относно бъдещето му.

„Той никога не е крил от нас какво мисли по този въпрос. Това, което ми каза за последно, ме прави оптимист, но не е коректно да го изнасям в пресата. Скоро ще разбера дали е на същото мнение.”, завърши Михайлов.