Фаворитите с победи в АМФЛ-Варна

0
През изминалата седмица се изиграха двубоите от четирите турнира на Аматьорската минифутболна лига-Варна. Ето какво се случи:
Premier лига
МФК Балерини би убедително със 7:1 АМФК Лудата Банда на старта на 17-ия кръг в Premier лигата на АМФЛ-Варна. Игнатовски бе избран за Играч на мача, след като се отчете с две попадения. Също толкова вкара и Маринчев, а останалите бяха дело на Митко, Кадир и Диев. За съперника реализира Абил.
МФК Монтана надигра с 6:3 МФК Черно море. Вълев блесна с хеттрик, който му донесе званието за №1 на срещата, а другите бяха отбелязани от Камбата, Неджет и Дани. За „моряците“ точни бяха Дамянов, Пантев и Великов.
Порто iCard победи убедително с 5:1 МФК Тича. За Играч на мача бе определен Костадин Иванов.
Fullmax би с 6:2 ФК Валекс Бенита. Тодор Тодоров бе избран за №1 в двубоя.
Win 1
Лудогорец-Доброплодно надделя над Вино и Мезе с 6:3 в Win 1, след като изоставаше с 1:3. Даскалов бе над всички за победителите и бе избран за MVP след трите си попадения. По веднъж противниковата врата поразиха Димитров, Крис и Иванов. За „любителите на масата“ се разписаха Георгиев, Каменов и Вълев.
Скрита Сила (Мъдрево) постигна втория си успех от едва три мача в турнира – с 4:1 над Red Partners. Александров се отчете с два гола, а по един добавиха Христов и Ахмед, който стана Играч на мача. За „червените“ вкара Георгиев.
Атлетик Провадия излъга с 5:4 TNT. Дидо Николов и Коев, който бе определен за MVP, блеснаха с по два гола за успеха, а един добави Станчев. За „динамитите“ реализираха Методиев, КАСАБОВ, Иванов и дани.
The Unity надигра с 4:2 МФК Волов. Точни бяха Подолчук, Христов и KIKO, който бе избран за Играч на мача, докато за „шуменци“ два пъти вкара Димитров.
Win 2
Вторият тим на АМФК Лудата Банда излъга с 6:5 Park the bus в Win 2. За №1 в срещата бе определен Замера, който се разписа два пъти, а по веднъж това сториха Нестъров, Гичев, Ицо и Недев. За загубилия тим отбелязаха Велков (2), Енев (2) и Панчев.
Фермополис победи с 6:4 МФК Монтана. Йорданов стана Играч на мача след двата си гола. Също толкова реализира и Ванко, а по веднъж противниковата врата поразиха Казаков и Бончев (автогол). За съперника отбелязаха Тукчиев (2), Бончев и Yonchev 9.
ФК Фратрия би с 8:5 МФК Тича 2. Хараланов блесна с хеттрик, по два пъти точни бяха Базан и Пейчев, а веднъж – Михайлов. За Тича вкараха Бакърджиев (2), Недев (2) и Боев. За №1в срещата бе определен Авчиев.
Castalia и FC DJIEN завършиха 2:2. Терзиев и Колев реализираха за символичните домакини, а Вълев и Николов сториха това за съперника.
Дебелият балет се справи с 5:2 срещу Red Partners. За №1 в срещата бе определен Стайков, който се разписа два пъти, а по веднъж това сториха Йосифов, Демирев и Великов. Василев и Момчилов отбелязаха за „червените“.
Digital United победи с 5:1 iGaming. По две попадения вкараха Гастака, който стана MVP, и Wild, а едно добави Хюсню. За „геймърите“ се разписа Кръстев.
Win 3
Date Palm надигра със 7:3 ФК Сокол в Win 3. MVP стана Журналиста, който се отчете с две попадения. Също толкова вкара и Батман, а по един за успеха добавиха Диремсзян, Ямболския и Димитров. За „соколите“ реализираха Симо (2) и Кръстев.
АМФК Лудата Банда 3 надделя с 5:1 над Supporters United FC. Павката отбеляза два гола и стана Играч на мача, а останалите бяха дело на Енчев, Добрев и Саид (автогол). Точен за „съпортърите“ бе Станев.