Фаворитите без грешка в АМФЛ-Варна

5
През изминалата седмица се изиграха голяма част от двубоите от 10-ия кръг на четирите турнира от АМФЛ-Варна, както и някои отложени. Ето какво се случи:
Premier лига
Порто iCard победи с 3:2 МФК Тича в двубой от Premier лигата на АМФЛ-Варна. Симеонов, Драго и Марков отбелязаха за успеха, а Чефо и Петров бяха точни за съперника. Коцето бе избран за Играч на мача.
МФК Черно море е трети във временното класиране, след като надигра с 5:4 МФК Монтана. Костов се разписа два пъти, а по веднъж това сториха Алекс, Тефък и МИРЧЕВ, който за пореден път този сезон грабна приза за Играч на мача. Камбата, Смирнов, Пенчев и Станчев реализираха за тима от Северозапада.
АМФК Лудата Банда победи с 4:2 Fullmax в отложен двубой от петия кръг. Петков се разписа два пъти и бе избран за Играч на мача, а останалите бяха дело на Стоянов и Илиев (автогол). За съперника реализираха Йовчев и Илиев.
Win 1
Parkmart е с девет победи от девет мача след успех с 5:0 над Спейс Тийм в Win 1. Давидов изнесе поредния си рецитал и с четирите си попадения си заслужи наградата за MVP. Веднъж се разписа и Коцето.
ФК Дружба би убедително с 5:1 Red Partners. По два пъти се разписаха Боята и Стоянов, който бе определен за №1 в срещата, а с едно попадение за „добричлии“ се отчете Жендов. За „червените“ реализира Йончето.
Няма Такъв Отбор нанесе пета загуба на Лудогорец-Доброплодно, надигравайки го с 2:1. Герге и Димитров вкараха за победителите, Даскалов – за победените, а Тошко стана MVP.
TNT „взриви“ АФК Албион с 6:1. КАСАБОВ изригна с хеттрик, който му донесе приза за Играч на мача, Нотев добави два, а Иванов – един. Николов бе точен за „островитяните“.
МФК Пекарни Чочо би с 9:4 Вино и Мезе. По два пъти се разписаха Мустафов, който бе избран за №1 в двубоя, Илиев и Тодоров, а по веднъж – PETELA, Дибелия и Боби. За „любителите на масата“ отбелязаха Любо, Вълев, Ламбов и Димитров.
В отложен мач от четвъртия кръг WINBET Varna би с 9:3 Red Partners. С ц;ели шест гола изригна Николов, а по един добавиха Петров, Колимечков и Психопата, който бе определен за №1 в срещата. За „червените“ отбелязаха Йончето (2) и Георгиев.
В среща от деветия кръг пък МФК Волов се справи с TNT – 3:1. Димитров, Михнев и Атанасов (MVP) вкараха за победителите, а Нотев – за опонента.
Win 2
Дублиращият отбор на АМФК Лудата Банда надигра с 6:2 Red Partners в Win 2. С хеттрик блесна Симеонов, който стана Играч на мача, два гола добави Щерев, а един – Ицо. За втория тим на „червените“ реализираха ГЕНАТА и Василев.
Дубълът на МФК Монтана победи със 7:4 ФК Фратрия. С четири попадения се отчете Иванов, който бе определен за №1 в двубоя, две добави Yonchev 9, а едно – Георгиев. За опонента по две реализираха Чижик и Базан.
Фермополис се поздрави с пета поредна и общо седма победа, надделявайки с 8:5 над МФК Импакт Варна. Играч на мача стана Христов, който избухна с пет гола, Маринчо добави два, а Петков – един. Маринчо порази и собствената си врата, а останалите попадения за съперника бяха дело на Карамишев (3) и Хасанов.
Дебелият балет надигра с 3:0  Therma Village. Димитров, Десо и Демирев се разписаха, а Великов стана Играч на мача.
Castalia излъга с 5:4 МФК Тича 2. Петров бе избран за №1 в срещата заради хеттрика, който заби, а по един гол добавиха Весо и Попов. За загубилия тим отбелязаха Бакърджиев, Недев, КРИС и Павката.
iGaming надигра с 4:1 FC DJIEN. Калоянов вкара две попадения, заради които бе определен за №1 в срещата, а по едно добавиха Кръстев и Дюлгерян. Николов отбеляза за загубилия тим.
Therma Village и Castalia завършиха 2:2 в отложена среща от 7-ия кръг. GAZZA и Резвов вкараха за символичните домакини, а Весо се разписа два пъти за съперника.
Win 3
Date Palm би с 6:2 Пластхим (Аксаково) в Win 3 и излезе начело във временното класиране с 22 точки, колкото има и втория Inazuma. С по три попадения за успеха блеснаха Диремсзян и Журналиста, а Ямболския стана MVP. За аксаковци вкараха Игнатов и Петков.
FC Inazuma би ФК Брайтън с 3:0. Точни бяха Вълчев (2) и Иво, а за №1 бе определен вратарят на победителите Чечи, който запази мрежата си суха.
Третият тим на АМФК Лудата Банда  разгроми с 12:1 ФК Сокол. Павката стана MVP с четирите си попадения, а с по две се отчетоха Маринов, Енчев, Найденов и Цецо. За „соколите“ отбеляза Мангалски.
МФК Феникс излъга с 3:2 Castalia. Деменьтьев, Колито и Петров (Играч на мача) бяха точни за победителите, а Колев заби два гола за съперника.