Убедителни победи за фаворитите в АМФЛ-Варна

14

Снимка: АМФЛ-Варна

През изминалата седмица се изиграха мачовете от поредния кръг на четирите лиги в Аматьорската минифутболна лига-Варна. Повечет от фаворитите постигнаха доста резултатни победи в своите срещи. Ето какво се случи:

Premier лига

Лидерът Порто-Ди Ес записа убедителен успех с 11:3 над Fullmax. С пет гола изригна Коцето, който бе избран за Играч на мача, хеттрик реализира Стефанов, два пъти точен бе Марков, а веднъж – Пецата. За съперника вкараха Йовчев (2) и Атанасов.

МФК Балерини разби с 6:0 Зеленина. Юлиан Загоров бе избран за Играч на мача, след като вкара два гола. С толкова се отчете и Янакиев, а по веднъж точни бяха Иванов и Игнатовски.

МФК Черно море и МФК Монтана направиха равенство 1:1. Чете откри за „моряците“, а Станчев изравни за тима от Северозапада. За Играч на мача бе определен Денката от състава на символичните домакини.

Win 1

Parkmart победи с 11:2 МФК Пекарни Чочо в двубой от Win 1 на АМФЛ-Варна. За пореден път с наградата Играч на мача си тръгна Давидов, който заби четири гола, с хеттрик се отчете Ахмед, а по веднъж се разписаха KIKO, Гергиев, Павел и Господинов (автогол). За опонента реализираха Илиев и Колев.

The Unity би със 7:3 iGaming. По три попадения забиха Пенев, който бе определен за №1 в срещата, и Христов, а един добави Бен. За „геймърите“ реализираха Кръстев (2) и Великов.

Атлетик Провадия записа убедителен успех над Спейс Тийм с 10:4. Над всички с четири попадения бе Дидо Николов, което му донесе приза за №1 в срещата, а останалите бяха дело на Великов (3), Радича (2) и Йорданов. За „космонавтите“ по два пъти реализираха Букоев и яни.

Лудогорец-Доброплодно излъга с 4:3 Бандата на Града за едва третия си успех през шампионата. Два пъти противниковата врата порази Узунов, който стана MVP, а по веднъж това сториха Димитров и Стоянов. За „бандитите“ вкараха Милков, Георгиев и Станчев.

АФК Албион спечели с 5:4 в голов трилър срещу МФК Волов, въпреки че изоставаше с 1:4 на полувремето. С хеттрик блесна Янков, заради което бе определен за №1 в срещата, а по веднъж точни бяха Игнатов и Добата. За „шуменци“ отбелязаха Димитров, Ангелов, Принца и Василев.

MFK TNT-ZARAFA би с 6:2 Дебелият балет. КАСАБОВ порази три пъти противниковата врата, а Методиев, Русев и Диев – по веднъж. За „балетистите“ се разписаха Димитров и Калчев.

Win 2

АМФК Лудата Банда би с 9:3 Castalia в Win 2. Цецо заби хеттрик, който му донесе приза за №1 в срещата, а останалите попадения бяха дело на Петков, Ицо, Найденов, Замера, Абил и Терзиев (автогол). Петров, Терзиев и Весо се разписаха за загубилия тим.

Red Partners се справи с МФК Импакт Варна с 4:3. Над всички за „червените“ бе Кардашев, който вкара три пъти и стана MVP, а един гол добави Момчилов. Петров, №15 Деменьтьев и Данков бяха точни за опонентите.

Локдаун излъга с 2:1 FC DJIEN. Недев и Славов отбелязаха за „заключените“, а Николов – за опонентите. Марто стана Играч на мача.

ФК Ария вкара пет безответни гола на Park the bus. Иванов порази три пъти противниковата врата и стана MVP, а Наско и Харлито записаха имената си сред голмайсторите по веднъж.

УВСК ВВМУ надви с 5:3 Шато Вапцаров. Костадинов вкара два пъти за „моряците“, а по веднъж това сториха Даната, Гичев и Маринчо (автогол). За загубилия тим реализираха Йорданов (2) и Маринчо. Ръба (ВВМУ) бе определен за MVP.

Win 3

ФК Филмари разби с 9:1 ФК Горното в Win 3. С хеттрик се отчете Велев, заради което бе избран за Играч на мача, Радев добави четири, а останалите вкараха Стоев и Радев. За Горното реализира Рязанцев.

Няма Такъв Отбор би с 3:1 WINBET Varna. За победителите вкара Пешо, а Събев и Иванов поразиха собствената си мрежа. Иванов реализира и за своя тим.

Digital United надигра с 3:1 Red Partners. Гастака заби два гола и бе избран за Играч на мача, а един добави ПЕРКАТА. За „червените“ точен бе Узунов.