Турнирите на АМФЛ-Варна с нов формат през новия сезон

57
До 5 септември продължава записването за поредния сезон на Аматьорската мини футболна лига-Варна, която през последните години организира изключително интересни надпревари.
Всички нови отбори трябва да попълнят регистрационна форма на сайта www.amfl-bg.com/varna. Настоящите отбори може да потвърдят участие по вайбър, с телефонно обаждане или на фейсбук страницата, съобщават организаторите.
През новия сезон е прездвидпредвиден различен и интересен формат, в който ще има отново минимум четири групи по 12 отбора, които да бъдат разделени на 6-ци на полусезона, за да се запази интригата при всички отбори до последно.
Стартът на първенството е планиран за 13-ти септември. Срещите ще се провеждат в дните и часовете, както до сега на комплекс „Спартак“, на който скоро трябва да бъде подновена настилката. Има вариант шампионатът да се забави със седмица или две поради ремонта или ако „Локомотив“ стане преди „Спартак“ да се играе там, но при всички случаи ще се играе на безопасни терени, категорични са организаторите.
За въпроси
☎️0886747777
🖥️ Varna@amfl-bg.com
💻www.amfl-bg.com/varna
Instagram: amfl.varna