Три отбора са с пълен актив от точки в АМФЛ-Варна

3

Три отбора са с пълен актив от точки в АМФЛ-Варна. Става дума за Порто и МФК Монтана в Premier лигата и дубъла АМФК Лудата банда в Win 2. Ето и какво се случи през изминалата седмица в четирите лиги на надпреварата по минифутбол в морската столица.

Premier лига

Порто – Ди Ес би с 4:2 АМФК Лудата Банда в двубой от Premier лигата на АМФЛ-Варна. Коцето заби две попадения и стана Играч на мача, а Христов си отбеляза два автогола. Той порази и противниковата мрежа, каквото направи и Стоянов.

МФК Монтана записа трудна и много важна победа срещу Зеленина с 3:2. Вълев и Дакера отбелязаха по две попадения за двата съперника, а победния гол бе забит от опитния Цветан Миланов-Мечката.

МФК Черно море задълбочи кризата в отбора на Флотски Арсенал, нанасяйки му пета поредна загуба. „Моряците“ биха с 4:3, въпреки че първоначално изоставаха с 0:2 след попадения на Боев и Неделчев. Великов обаче заби хеттрик, заради което стана Играч на мача, а един гол добави Станков.

МФК Балерини победи МФК Тича с 4:1. Симеонов, Иванов, Кадир и Игнатовски се разписаха за успеха, като първият взе и приза за Играч на мача. За съперника реализира Ванко.

Win 1

Parkmart записа нов успех в Win 1, след като надделя с 4:2 над Бандата на Града. Давидов се отчете с хеттрик, а Димитров добави едно попадение. За опонента реализира Нури.

МФК Волов продължава да „диша във врата“ на лидера, като в този кръг би с 5:1 Eurotex Boys. Над всички бе Василев, който заби хеттрик и бе определен за най-добър в срещата, като Ангелов и Димитров добавиха по едно попадение. За загубилия тим точен бе Джибрата.

Вино и Мезе записа успех с 3:1 над Лудогорец-Доброплодно. Цветков, Димитров и Вълев се разписаха за успеха, а за „орлите“ реализира Стоянов. Любо стана Играч на мача

MFK TNT – ZARAFA излъга с 5:4 Атлетик Провадия. Михнев и Иванов (№1 в срещата) се разписаха по два пъти, а веднъж това стори Добрев. За провадийци вкараха Дидо Николов (2) и Радича (2).

Спейс Тийм надделя над МФК Пекарни Чочо с 4:3. KIKO изригна с хеттрик, който му донесе и при за за №1 в срещата, а веднъж точен бе Букоев. За „пекарите“ два пъти отбеляза Алексиев.

Win 2

Дубълът на АМФК Лудата Банда удари с 5:2 ФК Ария в Win 2. Ицо заби три попадения, което му донесе наградата за MVP, а Недев и Филипов добавиха по един. Иванов и Митака вкараха за противниковия тим.

Red Partners и МФК Монтана завършиха 1:1. Гената си отбеляза автогол, с който символичните гости поведоха, но Кардашев успя да изравни, а Бакалов от „червените“ бе определен за MVP.

Пластхим (Аксаково) излъга с 3:2 Розовите Мамби. Янчев блесна с хеттрик, а съотборникът му Атанасов стана MVP. Торлев и Герге вкараха за „змиите“.

Шато Вапцаров победи убедително с 8:2 Локдаун. С хеттрик се отчете Иванов, Борко и Йорданов (MVP) добавиха по две попадения, а Маринчо – едно. За съперника два пъти се разписа Ненчев.

FC DJIEN и Castalia направиха 1:1. Точни бяха Кирилов и Колев. За №1 в срещата бе определен М. Христов от състава на символичните гости.

Win 3

Няма Такъв Отбор излезе начело във временното класиране на Win 3 след успех с 6:3 над ФК Дружба. Димитров (Играч на мача) блесна с хеттрик, Иво отбеляза два гола, а Белолипетский – един. За „добричлии“ реализираха Стоянов (2) и Димов.

Red Partners би с 5:1 FC Lions.

Digital United се разправи с МФК Одисея с 10:2. Wild и Гастака изригнаха с хеттрик, а по два пъти противниковата врата поразиха Дойч и ПЕРКАТА. За загубилия тим два заби Никча.

ФК Девня се завърна на победния път в, надделявайки със 7:3 срещу Therma Village. Кателиев заби хеттрик, което му донесе приза за най-добър в мача, два пъти се разписа Иванов, а по веднъж – катера и Георгиев. За „хотелиерите“ вкара Атанасов.

ФК Филмари излъга с 5:2 МФК Дългопол. Велев (Играч на мача), Стоев и Великов бяха точни за успеха, а за загубилия тим – Илиев и Борисов.

ФК Горното надигра с 4:1 ФК Сокол. Африканеца вкара два гола и стана MVP, а по един добавиха Ананаса и Максимов, докато за опонента отбеляза Мика.