Три дни класен европейски плажен футбол на пясъка във Варна. Вижте програмата

119
плажен футбол

От петък до неделя (17 – 19 май) в морската столица на България ще се проведе най-силният международен турнир по плажен футбол, правен някога у нас – Varna international Beach Soccer Cup 2019. Домакини на надпреварата са шампионът на страната МФК Спартак и местната Община, а мероприятието е част от програмата на “Варна – Европейски град на спорта 2019 г.”

—–

Имате абсолвентски празник? Професионалистите от Фотостудио “КЛАСИК” ще запечатат най-запомнящите се моменти. Възползвайте се от промоцията до края на април

——

Руският гранд Спартак (Москва) е най-известното име сред участниците. Клубът ще бъде представен с отбора си до 23 години, в чиито редици има няколко национали на страната. Селекциите на Грузия и Молдова ще играят като клубни отбори на пясъка в квартал “Аспарухово”, тъй като на практика Динамо (Батуми) и Олимпия са съставени от играчите, които играят и в националните отбори на страните си. Шампионът на Англия от преди две години Силесия също ще бъде сред участниците, като в състава му личат имената на национали на Полша, Румъния и Унгария.

Вече е ясна и програмата на третото издание на турнира, като в петък и събота ще се изиграят по четири двубоя, а в неделя – два.

ПРОГРАМА:

17/05 ПЕТЪК
10:00 СИЛЕСИА (ПОЛША) – ОЛИМПИА (МОЛДОВА)
11:00 СПАРТАК МОСКВА (РУСИЯ) – ДИНАМО БАТУМИ (ГРУЗИЯ)
17:30 ДИНАМО БАТУМИ (ГРУЗИЯ) – СИЛЕСИА (ПОЛША)
18:30 МФК СПАРТАК (БЪЛГАРИЯ) – СПАРТАК МОСКВА (РУСИЯ)

18/05 СЪБОТА
10:00 ОЛИМПИА (МОЛДОВА) – ДИНАМО БАТУМИ (ГРУЗИЯ)
11:00 СИЛЕСИА (ПОЛША) – МФК СПАРТАК (БЪЛГАРИЯ)
17:00 МФК СПАРТАК (БЪЛГАРИЯ) – ОЛИМПИА (МОЛДОВА)
18:00 СПАРТАК МОСКВА (РУСИЯ) – СИЛЕСИА (ПОЛША)

19/05 НЕДЕЛЯ
10:00 ОЛИМПИА (МОЛДОВА) – СПАРТАК МОСКВА (РУСИЯ)
11:00 ДИНАМО БАТУМИ (ГРУЗИЯ) – МФК СПАРТАК (БЪЛГАРИЯ)