Трета загуба за Порто, The Unity взе дербито

3
През изминалата седмица се изиграха много интересни срещи в турнирите на Аматьорската минифутболна лига-Варна. Ето какво се случи:
Premier лига
МФК Тича нанесе трета загуба на Порто-Ди Ес в Premier лигата на АМФЛ-Варна, надигравайки го с 5:2. Ник заби хеттрик, Вальо също се разписа, а Димчев бе избран за Играч на мача. За съперника реализира Димов.
МФК Балерини постигна убедителна победа със 7:0 над АМФК Лудата Банда. С хеттрик се отличи Загоров, а по два пъти точни бяха Игнатовски и Янакиев, докато съотборникът им Иванов бе определен за Играч на мача.
Зеленина би с 4:0 Fullmax. Кондов се отчете с два гола и бе избран за Играч на мача, а по веднъж се разписаха Дакера и Йосифов.
ФК Валекс Бенита надигра с 5:1 МФК Черно море. Жорката реализира два гола, а по един добавиха SEKO, Петров и Русков. Преди тях Гера бе открил за „моряците“. Вратарят на победителите Петров пък бе определен за №1 в срещата.
Win 1
The Unity взе с 3:1 дербито срещу Parkmart в Win 1. Христов отбеляза два пъти, грабвайки приза за MVP, а един добави Пенев, докато за съперника вкара Коцето.
Parkmart все пак записа победа в отложен мач, удряйки с 9:0 iGaming. Гергиев блесна с три попадения, което му донесе наградата за №1 в срещата, а останалите бяха дело на Евген (2), Сашката, Коцето, Янев и Павел.
АФК Албион се справи с 4:2 срещу Спейс Тийм. Добата блесна с хеттрик, заради който бе избран за Играч на мача, а веднъж противниковата врата порази Стоянов.
МФК Волов би Бандата на Града с 5:3. Илиев (MVP) и Димитров се разписаха по два пъти, а Димитров – веднъж. За съперника вкараха Милков (2) и Станчев.
Лудогорец-Доброплодно регистрира служебен успех с 5:0 над Дебелият балет.
MFK TNT – ZARAFA надделя с 3:1 над iGaming. Русев се отчете с хеттрик, което му донесе наградата за №1 в двубоя, а за загубилия тим точен бе Рашков.
Eurotex Boys победи с 10:7 Атлетик Провадия. Двама футболисти отбелязаха всички попадения за „момчетата“ – Джибрата и Диня (MVP), а за съперника се разписаха Дидо Николов, Янчев, Йорданов и Ненчев.
Win 2
Red Partners излъга с 2:1 Локдаун в Win 2. Станчев даде аванс на „заключените“, но Костадинов, който бе избран за №1 в срещата, и Кардашев доведоха нещата до пълен обрат.
МФК Монтана би с 9:4 Castalia. С пет гола изригна Душков, два добави Yonchev 9, който стана MVP, а по един – Стария и Бончев. За съперника реализираха Терзиев (2), Йорданов и Попов.
Park the bus излъга с 6:5 УВСК ВВМУ. Панчев вкара хеттрик и стана Играч на мача, а останалите бяха дело на Вълев (2) и Димитров. За „моряците“ всички попадения вкара Императора.
Шато Вапцаров се справи без проблеми с 11:2 Пластхим (Аксаково). Йорданов, Ванко и Коце се разписаха за победителите, а Вангелов за съперника.
МФК Импакт Варна излъга с 6:5 ФК Ария. Данков (Играч на мача) и Петров поразиха по два пъти противниковата врата, а по веднъж това сториха Вико и Деменьтьев. За поразения тим точни бяха Митака (2), Колито (2) и Харлито.
Win 3
Digital United би с 1:0 ФК Филмари в Win 3. Точен бе Бекенбауер, а Белугата бе определен за MVP.
ФК Патриот се справи с 3:0 срещу Red Partners. Батман се разписа два пъти, а Динев – веднъж.
FC Lions се справи с Therma Village, надделявайки с 8:6. Вълчев избухна с четири гола, заради което стана №1 в срещата, Алекс се отчете с хеттрик, а Ганчев порази противниковата врата веднъж. За „хотелиерите“ по два пъти се разписаха GAZZA и Димитров.
ФК Дружба би с 1:0 Няма Такъв Отбор, а Великов стана №1 в срещата.