Треньорът на Спартак: Постигнатото е плод на много работа от всички. Имаме нужда от нови

106

“Доволен съм. Играхме добре през цялото време, имахме пропуски и през първото полувреме, радостно е, че победихме”. Това каза треньорът на Спартак Васил Петров за официалната страница на клуба във фейсбук след победата с 4:0 над Дончево, която направи варненци есенен първенец в Трета лига – Североизточна група.

“Тази година е трудна, в групата има стойностни отбори, има доста отбори с хубави състави. Задачата ни беше още по-трудна, и отделно и смяната по време на сезона. Цялото това нещо, което постигнахме, е нещо хубаво, плод на много работа. Благодаря на момчетата и щаба, че стигнахме дотук”, допълни Петров.

“Конкуренцията ражда победителите, но въпросът за селекцията нека го запазим една-две седмици. Имаме нужда от нови попълнения, да засилим някои постове, има постове, на които трябва да вземем футболисти. Последният мач за годината в Силистра ще го изиграем отговорно, много концентрирано и каквото каже топката. Със сигурност трябва да дадем всичко от себе си, за да спечелим”, завърши Васил Петров.