Топло посрещане за Никола Спасов на “Тича”! Той: Винаги ми е приятно тук

311

Старши треньорът на Царско село Никола Спасов бе посрещнат топло от феновете на Черно море. Както е известно, с него начело варненци спечелиха турнира за Купата на България през 2015 г.


Хотел “Елеганс” до ЖП гара-Варна ви очаква с комбинация от уникални мъфини и кафе Spetema


 

След мача наставникътна „царете“ заяви, че спокойно е можело Черно море да играе без вратар, тъй като на тима му липсваше завършващия удар: „Имахме доста пространства. Много пъти преодоляхме полузащитата на Черно море, държахме топката достатъчно време, но липсваше завършващият удар. Черно море можеше да играе без вратар. В края имахме една ситуация, в която Андерсон Кордейро не успя да го преодолее (вратаря на „моряците“), но това беше единствената ни ситуация. През цялото време се опитвахме да атакуваме, да вкарваме голове. Предупредих момчета да търсят вратата, да шутират, бяхме просто трагични в това отношение и затова загубихме“, коментира Спасов.

„Иначе бе равностойно, с интересни положения. Още първото полувреме можехме да получим още един гол. Прекрасни прояви на Джони (Пласид). Второто полувреме беше доста по-различно, доминирахме през по-голямата му част. Черно море отново можеше да ни накаже, но това е футболът. В крайна сметка заслужено загубихме. Гледаме напред. Следващият мач ще се постарая да сме по-ефикасни, да оползотворим владеенето на топката“, увери той.

 

„Имаше малко нещастие при техния гол. Не мога да кажа, че късметът ни изневери. Истина е, че без късмет в дадени моменти не става. Не искам обаче по никакъв начин да оправдавам футболистите“, допълни Спасов.

„Аз си обичам Черно море. В момента имат добър треньор, добър отбор. Зависи дали самият клуб ще има желание да работя тук. Аз винаги се връщам с добри чувства“, каза още старши треньорът на Царско село.