Стара травма притеснява Родриго. Черно море показва утре ново попълнение

164

Стара травма се е обадила на бразилския футболист на Черно море Родриго Енрике, разкри днес старши треньорът Илиан Илиев.

“Имаме проблеми с контузии. На Родриго му се появи една контузия от миналия сезон. Може да се отиде дори на артроскопия, но засега се въздържаме от крайни оценки. Другите са долу-горе всички здрави, предвид на условията, на които се готвим. Подготовката върви нормално, започваме втора седмица. В събота пътуваме за Турция до 31 януари, после се връщаме и се готвим до първия мач. Добре е, че времето е хубаво”, каза той.

Илиев даде яснота и относно двама играчи, които се очакват, като от думите му става ясно, че единият ще е на проби, а другият направо подписва. “Дошлият на проби в момента е в Италия да си вади паспорт и лична карта, така че оценката за него ще е в Турция. Вторият, който идва, няма да има нужда от проби. Утре ще разберете кой е”, обяви треньорът.

Утре в 13 ч. на стадион “Тича” във Варна Черно море играе първата си контролна среща с Черноморец (Балчик), съобщава официалния сайт на клуба. В четвъртък варненци ще проведат две тренировки, а в петък Илиан Илиев и компания приключват първата част от подготовката. След това тимът се мести в Турция, където ще се готви до края на януари.