Чистка в Спартак Варна

2
Засега поста на Никола Спасов не е застрашен

В близките дни в Спартак Варна ще има чистка, обяви след злополучният мач с Черноморец Поморие изпълнителният директор Живко Великов. На този етап за напускане на наставника Никола Спасов и дума не може да става. В клуба вярват, че той има възможности да спаси отбора от завръщане в аматьорския футбол. „Ще има освободени футболисти. Кои ще си тръгнат ще стане ясно в близките дни. Заедно с Никола Спасов ще вземем решение на кого няма да разчитаме в заключителните мачове до края на сезона“, коментира шефът на соколите.

Играчите няма да бъдат глобявани, тъй като просто няма с какво да ги накажат вече. След нулевото равенство с Добруджа в миналия кръг, ръководството спря както заплатите, така и премиите за неопределено време. „Както виждате, с нищо не показват, че трябва да им се плаща“, отсече Великов.

Иначе според него, резултатът в Поморие (0:4) не отразявал реално показаното от двата отбора. „В началото домакините не минаха центъра. Ние изтървахме няколко изгодни положения, след което набързо допуснахме три гола за 13 минути и всичко приключи. Ясно е, че сме в дупка. Това е нещо нормално за футбола. Трябва да направим всичко възможно обаче, най-бързо да излезем от нея и да останем в „Б“ група“, завърши ръководителят на соколите.