Тлъсти премии в Спартак за промоция

4

Изпълнителният директор на Спартак 1918 Живко Великов обеща тлъсти премии за футболистите, ако се завърнат в „А“ група през този сезон. Той за пореден път каза, че в клуба ще гонят с всички сили промоция в елита. „Докато имаме теоретична възможност, ще се борим за „А“ група. Ако футболистите си свършат работата, в края на май ще получат завидни бонуси“, каза Великов, но не пожела да уточни размера на премиите.

Шефът на варненци бе категоричен, че иска 12 т. в идните четири мача от Източната „Б“ група. Соколите приемат Несебър и Добруджа и гостуват на Етър и Черноморец Поморие. „Според вътрешния правилник ще бъдат определени и премии за всеки отделен мач в първенството, както беше досега. Остава футболистите да играят добър футбол и да вземат необходимите точки“, каза още изпълнителният директор.

Относно проблема със сигурността на козирката на стадион Спартак Великов сподели, че варненци ще доиграят сезона на клубния си стадион. „Козирката на нашето съоръжение е стабилна. Няма опасност за здравето на зрителите“, увери шефът. „На 27 февруари ще изпратим документа в лицензионната комисия на БФС. Ние имаме лиценз до края на този сезон, така че няма как да ни го вземат по средата на първенството“, уточни изпълнителният директор.

Той е спокоен относно играта на спартаковци, които до момента срещнаха в контролите предимно съперници от „А“ група. „Убеден съм, че ще тръгнем в правилна посока. Надявам се това мое твърдение да се докаже още в първия кръг срещу Несебър“, пожела в завършек Великов.