Спартак стъпи накриво у дома срещу Калиакра

4
Спартак

Отборите на Спартак и Калиакра завършиха 1:1 в мач от VIII кръг в Трета лига – Североизточна група на стадион “Локомотив” във Варна. Гостите откриха резултата в 38-ата минута след детинска грешка на завърналия се на вратата на варненци след 5 месеца Мирослав Марков. Той тръгна да лъже съперник, но ритна топката в крака му и след рикошета тя влезе в празната врата – 0:1.

Преди това Валентин Веселинов от Спарта” изтърва да се разпише на два пъти от чисти позиции. Още във 2-рата минута халфът би в аут, а по-късно след негов шут кълбото се отби от бранител.

След почивката “Спартак” продължи да има тотално превъзходство и играта се водeшe пред пеналта на гостите. Логичното се случи в 72-рата минута, когато Валентин Веселинов най-после се разписа с красив гол от воле и изравни – 1:1.

Съставът на Спартак: Мирослав Марков, Александър Йовчев, Милен Николов, Иван Великов, Стефан Иванов, Тодор Маринчев, Васко Боев, Валентин Веселинов, Даниел Димитров (71 – Владислав Георгиев), Ивайло Русев, Илиян Неделчев (66 – Десислав Дяков).