Спартак завърши селекцията с Каптиев

6
Владимир Каптиев

Спартак Варна завърши зимната си селекция с привличането на Владимир Каптиев. Крилото, който до лятото игра в Черно море, подписа официално договор с клуба и ще бъде картотекиран за пролетния полусезон в Източната „Б“ група. За последно 24-годишният футболист бе част от аматьорския Ботев Козлодуй. В досегашната си кариера е играл още за Пирин, Балкан Ботевград, Спартак Плевен и Дунав Русе.

Владимир, брат на бившия футболист на Спартак Росен Каптиев, е осмото ново попълнение на соколите през тази зима. Преди него в тима бяха привлечени Венци Маринов от Светкавица, Мирослав Начев и Ерхан Мехмед от Доростол, Мартин Цирков и Стоян Георгиев от Сливен, Георги Бижев от полския Ресовия, както и юношaта Димитър Стоев.

Междувременно, треньорът на Спартак Румен Димов се отказа от услугите на аржентинския халф Езекиел Росендо. Той изкара близо седмица на проби и дори игра в контролата с Калиакра. В крайна сметка обаче, наставникът на соколите реши, че латиноамериканецът не превъзхожда останалите футболисти в халфовата линия на отбора.