Никола Спасов: Точка срещу Ботев не ни оправя. Оптимист съм

2

Треньорът на Спартак 1918 Никола Спасов е оптимист за утрешния домакински мач с Ботев (Пловдив). Наставникът припомни, че този сезон варненци играят успешно срещу този съперник – те направиха 1:1 под тепетата и го надиграха с 1:0 у дома.
„Защо да не ги победим още веднъж. Бъдете убедени, че настройката ни ще е единствено за трите точки. Едната не ни устройва и никой не мисли за нея. За Ботев информация не съм събирал, зная само това, което пишат за тях в пресата“, каза за „Народно дело“ Спасов. Последният очаква в сряда неговите подопечни да са максимално мотивирани и уверени в силите си. „Нормално е при нас да има повече спокойствие след успеха в Любимец, но от друга страна сме наясно, че не сме си свършили работата. Вярвам, че момчетата ще се раздадат напълно и с малко късмет ще имаме повод за радост“, допълни бат ‘Кольо. Той призна още, че евентуалното отсъствие на Кривия ще намали класата на гостите. Спасов е добре запознат с качествата на халфа от съвместната им работа на „Тича“. Именно двамата бяха в основата на третото място на Черно море в „А“ група през 2009-а.
„Ако е вярно, че Кривия няма да е в състава им, това ще е добре за нас, тъй като неговите лидерски и футболни качества не се нуждаят от коментар. Хубаво е също, че Ботев практикува открит и техничен футбол, което ще позволи и на нашите играчи да разкрият качествата си“, завърши Спасов.